Födelsedagstossor



God mat


Ugnsbakade grönsaker med vitlök, kryddor och äkta fetaost, bönor och den bästa salladen: riven rotselleri med ett rivet äpple och fet (8-10%) yoghurt, solrosfrön, en nypa salt och en nypa socker. Sen ost och kex till efterrätt.

Geiranger

Så har jag postat ett underskrivet arbetskontrakt till Norge. Från femtonde juni till femtonde augusti ska jag sälja lusekoftor till tyska turister och vid behov hjälpa till i iskiosken.

En grytvante


Åh, ett guldkorn, massor med guldkorn

EMIL JENSENS RAPPORTER. 

Bäst

I dag satt jag på balkongen och läste. Drack kaffe och åt riskakor. Värmde mig i solen.

En bok jag läser

När jag var i Uppsala köpte jag Blecktrumman av Günter Grass. Vad kan man annat göra om det står så här: "Oskar Matzerath är en oförarglig mentalpatient, sysselsatt med att nedteckna sina minnen. När han var tre år fick han en trumma av plåt av sin mamma." Jag läste några sidor. Jag blev överväldigad. Det var så otroligt bra. WOW. Sedan läste jag vidare och kände mig mer normal . Jag återkommer när jag har läst klart.


Vecka 11

Höjdpunkter: skivstångspass på Friskis, armmuskler, träningsvärk, tycka om människor och Uppsalabesök.


Vecka tio

Först hade jag en fullt upp-vecka med mycket skola och aktiviteter med fina personer. På fredagen gick jag på ett intensiv-pass på Friskis, det var en utmaning minsann. I helgen var jag i Lund där de hade vårblommor och hälsade på och gick på öppet hus men jag vet fortfarande inte vad jag vill bli.

RSS 2.0