Friskis & Svettis

Den bästa Friskis-ledaren i Linköping heter Pia. Hon har ett perfekt lagom jobbigt Station/Medel/70-pass med bra musik och är engagerad och byter ut låtar ibland. När Thåström skulle spela här gjorde hon ett Thåström-tema pass med bara Thåström, Ebba grön och Imperiet. Bästa passet någonsin.

I söndags var det sista gången för terminen. Jag var i världens form och gjorde alla armhävningar på tårna. På strechingen var det musiktävling, tema sommarplågor. Om man kunde artist eller år fick man en klubba. (Jag fick två! Nic & the Family och Basshunter.) Åh, det var så roligt. Jag kommer verkligen sakna Linköpings Friskis, det är bäst.


Som spön i backen


Regn på dagar när jag inte måste göra något utan kan skutta runt hemma av förstjusning, göra te och värma bullar i mikron. Regn som studsar i asfalten och smattrar mot rutorna. Underbart regn.


Skördetid


Gratis Aftonbladet


Nya tallrikar


Om korta skjortor i Eurovision

Skratta inte åt män i korta skjortor med många knappar uppknäppta. Håna inte och förskräcks inte. Det är på tiden att män får visa lite hud när kvinnomagar och -urringningar slutade uppröra för länge sedan. Visst kan man önska att alla hade mer kläder på sig och att inte allt var så sexualiserat och objektifierat men att plötsligt vända alla som bara klär sig enligt normen ryggen går inte. Den korta skjortan kanske inte är snygg men den är rättvis.

Vårkor


Nässelsoppa


Egna också


RSS 2.0