Berlin Berlin

I torsdags var jag i skolan från 09 till 02, det var nytt rekord, men sen var analyserna renritade och på fredagen var det genomgång och kritik. Sen var vi trötta och jag drack ett glas vin och åt marängsviss med fina tjejer.

På måndag ska min atelje åka buss länge men det gör inget för vi ska åka till Berlin och titta på hus från halv åtta tisdag morgon.

Korsvirkeshus på Frilandsmuseet i Köpenhamn 17 september



Hylla jag ville ha på Frilandsmuseet i Köpenhamn 17 september


Stol och bord på Frilandsmuseet i Köpenhamn 17 september



Experimentell workshop

Denna vecka har vi experimentell workshop med Bijan Youssefzadeh från Arlington, Texas. Analys av Richard Meiers Smith House i mängder av diagram.


Hejdå gäststuga

I dag hade vi kritik på våra gäststugor. Jag var jättenervös innan men det blev inte så hemskt och min stuga var ju ganska bra och det bästa är att dagen gjorde mig inspirerad och pepp på arkitektur igen. Nu är jag ledig i morgon, torsdag och fredag eftermiddag! Dagens soppkok: fisksoppa. Nu kommer jag äta enbart soppa resten av veckan utom på helgen för då ska jag åka till Linköping och där äter jag kanske något annat.


En bra helg

Jag har dansat på Blekingska på fredagen, haft mini-Linköpingreunion på deras brunch på lördagen och storstädat mitt hem lyssnandes på polsk radio. Jag saknar Polen! I dag har jag älskat Skåne, tittat på Västra Hamnen i Malmö, sett film från Gaza i krig och börjat gråta och fotografier med graffiti från Gaza och inte gråtit. Sen åkte jag hem och kokade champinjonsoppa.


Fina bro.

Veckans klipp

I dag morse var jag på blodcentralen för att lämna blodprover för att kunna lämna blod. Mitt Hb var 130 tjoho. Sen åkte jag till skolan för att rita ritningar och det är då fascinerande hur få streck man kan göra på hur lång tid. Nej, det är det inte. Det är jobbigt att vara så ineffektiv och när alla andra är stressande stressade och åker till skolan på helgen en vecka innan projektet ska vara klart och har kommit mycket längre fast det inte behövs väl. Men sen åkte jag hem tidigt och åkte till min granne Netto för att kanske såhär på en måndag kunna nappa på något erbjudande innan varan tagit slut. Netto tog dagen till ära bara emot kontanter. Jag räknade ihop 25.50 och sen hör till saken att jag i min olycka i skolan tänkte att jag skulle köpa glass och Veckans klipp var Sia-glass för 25.50 som jag då köpte och tog hem till mitt frysfack. Sen kokade jag grönsakssoppa och bakade bröd och mådde bättre av att pyssla i mitt kök.

Hur det går

Jag har bott 10 dagar i min lägenhet och trivs så bra. Den är fin och det enda dåliga är äckliga små kryp som bor i köket men jag tror inte att de är så många och kanske att hela badrummet blir blött när man duschar för att duschdraperistången sitter för högt. I skolan ritar jag ett gästhus till Marte.Martes båthus.

RSS 2.0